Over Ons

Miquil Tjon Kon Fat

Concept Ontwikkelaar

Toen ik pas in Nederland kwam wonen met mijn familie was het al snel erg huiselijk en kreeg ik al gauw het ouderwetse, warme gevoel met Kerst, dat ik gewend was uit Suriname.

Toch ontbrak er iets en miste ik de echte Surinaamse kerstbroden. De Nederlandse kerststol proefte anders. De smaak van een Surinaams kerstbrood zorgt toch voor een vertrouwd gevoel. Je beseft dan pas echt dat het weer Kerst is. De smaak, de textuur en de geur maken het tot een waar Surinaams spektakel en ik liet elk jaar weer een kerstbrood uit Suriname halen. Soms vergaten mensen dat dan mee te nemen. 

Ik had dan het gevoel alsof mijn Kerst toch niet compleet was. Toen dacht ik: ”Dat kan makkelijker!”. Hierom heb ik besloten om Surinamers in Nederland het complete kerstgevoel te geven en "SurinaamsKerstbrood.nl" te beginnen. Fijne Feestdagen!
GEZIEN OP
Onze Philosophy

Surinaams Kerstbrood mag niet ontbreken bij een Surinaams kerstfeest en toch is het niet makkelijk te verkrijgen in Nederland.

Daar is nu verandering in gekomen! Bij SurinaamsKerstbrood.nl kun je online jouw Surinaams Kerstbrood uit Suriname bestellen en wordt het in Nederland tot aan de deur bezorgd voor een speciale voorverkoopprijs vanaf 7,20 euro per kerstbrood excl. bezorgkosten.

Testimonials

Ik had nog nooit écht Surinaams kerstbrood gegeten, en vroeg me af wat er Surinaams aan was. Nadat Miquil me het laten proeven, en ineens de helft van het brood op was, besefte ik me dat het gewoon écht spang is! Onmisbaar bij deze Kerst, en ook zo leuk om iemand anders blij mee te maken.
Rachaila
De service was top, de prijzen redelijk en binnen no-time werden ze bezorgd. Kerstbrood Suriname is een echte uitkomst!​
Rick
Ik vind Surinaamse kerstbrood de lekkerste die er bestaat. Je proeft echt Kerst als je het hapt. Dus toen ik zag dat ik online kon bestellen wist ik niet wat ik zag. Op tijd gehad, mooi verpakt en voor een redelijke prijs.
Agatha
Winkelwagen