Over Ons

Elke Surinamer zal het gevoel wel kennen dat je tijdens het Kerstontbijt samen met je familie geniet van een Fernandes Kerstbrood met boter en kaas en andere lekkernijen. 

Met Luchtvracht

Wij werken samen met Surinam Airways om elke week een lading verse kerstbroden naar Nederland te krijgen

Veganistisch

Alle kerstbroden die aangeboden worden via SurinaamsKerstbrood.nl zijn veganistisch klaargemaakt.

Eenvoudig snel

Wij werken zeer eenvoudig en snel en zorgen ervoor dat de broden zo snel mogelijk thuis geleverd worden.

Ons Verhaal

Lekker Surinaams Kerstbrood

Surinaams Kerstbrood mag niet ontbreken bij een Surinaams kerstfeest en toch is het niet makkelijk te verkrijgen in Nederland.

Daar is nu verandering in gekomen! Bij SurinaamsKerstbrood.nl kun je online jouw Surinaams Kerstbrood uit Suriname bestellen en wordt het in Nederland tot aan de deur bezorgd voor een speciale voorverkoopprijs vanaf 7,20 euro per kerstbrood excl. bezorgkosten. 

Ik had nog nooit écht Surinaams kerstbrood gegeten, en vroeg me af wat er Surinaams aan was. Nadat Miquil me het laten proeven, en ineens de helft van het brood op was, besefte ik me dat het gewoon écht spang is! Onmisbaar bij deze Kerst, en ook zo leuk om iemand anders blij mee te maken. 🥰
Rachaila
Sisterhoops

WAAROM SURINAAMS KERSTBROOD?

Miquil Tjon Kon Fat

Toen ik pas in Nederland kwam wonen met mijn familie was het al snel erg huiselijk en kreeg ik al gauw het ouderwetse, warme gevoel met Kerst, dat ik gewend was uit Suriname. Toch ontbrak er iets en miste ik de echte Surinaamse kerstbroden. De Nederlandse kerststol was nooit even lekker als wat ik gewend was en de smaak van een Fernandes kerstbrood zorgt toch voor een vertrouwd gevoel. Je beseft dan pas echt dat het weer Kerst is. De smaak, de textuur en de geur maken het tot een waar Surinaams spektakel en ik liet elk jaar weer een kerstbrood uit Suriname halen. Soms vergaten mensen dat dan mee te nemen. Ik had dan het gevoel alsof mijn Kerst toch niet compleet was. Toen dacht ik: ”Dat kan makkelijker!”. Hierom heb ik besloten om Surinamers in Nederland het complete kerstgevoel te geven en ”Kerstbrood Suriname” te beginnen. Fijne Feestdagen!

Winkelwagen