Surinaams Kerstbrood

VERS VAN BAKKERIJ ASHOK

Hoe werkt het?

Bestel jouw kerstbrood

Bij ons kun je aangeven hoeveel kerstbroden je wilt hebben en waar je het bezorgd wilt hebben.

Afhaal of bezorgen

Als je online besteld hebt, worden de kerstbroden thuis geleverd of in Rotterdam worden afgehaald.

Genieten

Bij het kerstontbijt, met een plakje kaas, boter en een glas thee. Uw Kerst is compleet!

DE KERSTBRODEN VAN BAKKERIJ ASHOK ZIJN VIER WEEK HOUDTBAAR

Ik heb vorig jaar bij Kerstbrood Suriname 3 kerstbroden besteld. In Suriname koop ik altijd een paar kerstbroden om naar familieleden te brengen als ik met vakantie kom, maar dat was voorheen zo een gedoe om ook in Nederland te doen. Kerstbrood Suriname is een echte uitkomst!
Guilliano Payne

Wij kopen de kerstbroden vers in bij de Bakery Ashok

Miquil Tjon Kon Fat

Elke Surinamer zal het gevoel wel kennen dat je tijdens het Kerstontbijt samen met je familie geniet van een Surinaams Kerstbrood met boter en kaas en andere lekkernijen. Het kan eigenlijk niet ontbreken bij een Surinaams kerstfeest en toch is het niet makkelijk te verkrijgen in Nederland. Daar is nu verandering in gekomen! Bij Kerstbrood Suriname kun je online jouw Surinaams Kerstbrood bestellen en het wordt in Nederland tot aan de deur bezorgd. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van familieleden die naar Suriname gaan en kerstbrood voor je moeten meenemen. Nu heb je de kerstbroden in huis en het is ook nog eens voordelig. Je betaalt een speciale voorverkoop prijs van 4,50 euro exclusief leveringskosten voor de 420 gram kerstbroden en 5,95 euro voor de versie van 820 gram.

WAAROM SURINAAMS KERSTBROOD?

Miquil Tjon Kon Fat

Toen ik pas in Nederland kwam wonen met mijn familie was het al snel erg huiselijk en kreeg ik al gauw het ouderwetse, warme gevoel met Kerst, dat ik gewend was uit Suriname. Toch ontbrak er iets en miste ik de echte Surinaamse kerstbroden. De Nederlandse kerststol was nooit even lekker als wat ik gewend was en de smaak van een Surinaams kerstbrood zorgt toch voor een vertrouwd gevoel. Je beseft dan pas echt dat het weer Kerst is. De smaak, de textuur en de geur maken het tot een waar Surinaams spektakel en ik liet elk jaar weer een kerstbrood uit Suriname halen. Soms vergaten mensen dat dan mee te nemen. Ik had dan het gevoel alsof mijn Kerst toch niet compleet was. Toen dacht ik: ”Dat kan makkelijker!”. Hierom heb ik besloten om Surinamers in Nederland het complete kerstgevoel te geven en ”Kerstbrood Suriname” te beginnen.¬†Fijne Feestdagen!

Surinaams Kerstbrood

De Surinaams kerstbroden van Bakkerij Ashok zijn vegetarisch, veganistisch en 100% halal.
Ze zijn rijkelijk gevuld met vruchten.