Surinaams Kerstbrood

VERS VAN SURINAME

Volgende Levering: 15 November 2024

Hoe werkt het?

Bestel jouw kerstbrood

Bij ons kun je aangeven hoeveel kerstbroden je wilt hebben en waar je het bezorgd wilt hebben.

Afhaal of bezorgen

Tijdens het bestellen kun je kiezen of je de kerstbroden thuis laat bezorgen in heel Nederland, Belgie of komt afhalen op verschillende afhaalpunten.

Genieten

Bij het kerstontbijt met een plakje kaas, boter en een kopje thee. Jouw Kerst is compleet!

Wij werken samen met Lions Clubs Nederland

LET OP: DE FERNANDES KERSTBRODEN ZIJN 3 WEKEN HOUDBAAR

Ik heb vorig jaar bij Kerstbrood Suriname 3 kerstbroden besteld. In Suriname koop ik altijd een paar kerstbroden om naar familieleden te brengen als ik met vakantie kom, maar dat was voorheen zo een gedoe om ook in Nederland te doen. Kerstbrood Suriname is een echte uitkomst!
Guilliano Payne

Wij kopen de kerstbroden vers in bij de bakerij

Miquil Tjon Kon Fat

Het Goede Doel

Een Surinaams kerstbrood van Lionsclub Rotterdam-West moet je op tafel zetten tijdens de feestdagen. Met onze jaarlijkse kerstbrodenactie halen wij geld op voor een goed doel.
Vorig jaar steunden wij de Basisschool Kasteel in Spangen. Jaarlijks komt de opbrengst ten goede van diverse actuele zaken waar de nood het hoogst is.

Dit jaar willen wij de opbrengsten gebruiken voor de volgende projecten: Stichting jarige Job, Project in Suriname in overleg met Lions Club Paramaribo Noord. 

WAAROM SURINAAMS KERSTBROOD?

Miquil Tjon Kon Fat

Toen ik pas in Nederland kwam wonen met mijn familie was het al snel erg huiselijk en kreeg ik al gauw het ouderwetse, warme gevoel met Kerst, dat ik gewend was uit Suriname. Toch ontbrak er iets en miste ik de echte Surinaamse kerstbroden. De Nederlandse kerststol was nooit even lekker als wat ik gewend was en de smaak van een Fernandes kerstbrood zorgt toch voor een vertrouwd gevoel. Je beseft dan pas echt dat het weer Kerst is. De smaak, de textuur en de geur maken het tot een waar Surinaams spektakel en ik liet elk jaar weer een kerstbrood uit Suriname halen. Soms vergaten mensen dat dan mee te nemen. Ik had dan het gevoel alsof mijn Kerst toch niet compleet was. Toen dacht ik: ”Dat kan makkelijker!”. Hierom heb ik besloten om Surinamers in Nederland het complete kerstgevoel te geven en ”Kerstbrood Suriname” te beginnen. Fijne Feestdagen!

Surinaams Kerstbrood

De Surinaamse kerstbroden zijn vegetarisch, veganistisch en 100% halal.
Daarnaast zijn de Surinaamse Kerstbroden rijkelijk gevuld met vruchten.